El pròxim dia 1 de juny de 2024 us esperem a la jornada de batejos de busseig solidaris en Sant Adrià de Besòs!
 
Serà la primera vegada que es realitzi una jornada de batejos de busseig solidaris amb la participació del Cos de Mossos d’Esquadra i la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques a Catalunya, on tots els beneficis seran destinats a l’Asociación CNNTB1 per a la investigació sobre teràpia genètica a Eslovènia, per al tractament de la síndrome CTNNB1. Tot això promogut i coordinat pel club de busseig sense ànim de lucre El Último Coral.
 
La jornada de batejos de busseig solidaris combina l’aventura del busseig dels participants amb l’oportunitat de contribuir a ajudar a l’Asociación CTNNB1, creada per pares de fills afectats per aquesta malaltia minoritària.

 

Si tens qualsevol tipus de diversitat que s’hagi de tenir en compte per la pràctica del submarinisme, no dubtis en informar-nos, pensa que en aquest event tothom es benvingut, es per aquest motiu que hi haurà instructors habilitats en busseig inclusiu.
 
T’esperem a la primera jornada de batejos de busseig solidaris 2024. Mulla’t per una bona causa!
 
Pots contribuir dins o fora de la piscina, mulla’t o aleteja com la libèl·lula de l’associació, amb una aportació econòmica solidària o comprant la teva samarreta commemorativa de l’acte, no et quedis sense!
 
Per l’activitat del bateig de busseig, cal portar: gorro, sabatilles i roba de bany.
 

ELS BENEFICIS VAN DESTINTAS A

La missió i el compromís de l’Associació és ajudar totes les famílies afectades per la síndrome CTNNB1 oferint-los informació, orientació, suport i tot allò que puguin necessitar. Així mateix, l’objectiu de l’Associació és promoure la investigació i possible cura/millores d’aquesta afectació.
 
Què és el síndrome CTNNB1?

 

És un trastorn del neurodesenvolupament greu causat per l’alteració del cromosoma 3p221 del gen CTNNB1. Els primers casos es van diagnosticar l’any 2012, per la qual cosa probablement hi hagi molts casos previs sense diagnòstic. Segons estudis recents, el gen CTNNB1 és la causa més comuna de paràlisi cerebral mal diagnosticada.
 

ORGANITZADORS

COLABORADORS

AGRAÏMENTS

CONTACTA AMB NOSALTRES